TANSUN- TERASSILÄMMITIN, KUN HALUAT LAATUA

Tansun lämmittimillä on yli 35 vuoden kokemus lämmitysteollisuudesta. Tansunin lämmittimet ovat korkealaatuisia kvartsilämmittimiä, joiden lämmitysteho perustuu lyhyt aaltoiseen infrapunalämpöön. Tätä lämpöä ei tuuli vie mukana

Tansun lämmittimet ovat IP-luokiteltuja säänkestäviä lämmittimiä, jotka on suunniteltu erityisesti ulkotilojen lämmitykseen. Korkealuokkaisissa infrapunalämmittimissä on häikäisyä vähentävä kultaheijastin Low glare luokan lämmittimissä, Tansun lämmittimet ovat ihanteellinen valinta kotiin ulkotiloihin, mökin terassille kuin ravintolan terassille.

Tansunin lämmittimien tekninen ratkaisu

Tansun on laadukas kvartsilämmitin, joka tuottaa lyhytaaltoista infrapunalämpöä. Se on turvallinen ja energiatehokas lämmitysratkaisu. Lämmönlähteenä käytetään laadukkaita Dr. Fischer- ja Osram-kvartsilamppuja, joilla saadaan suurin lämmitysteho. Lämmittimien rungot on valmistettu korkealuokkaisesta alumiinista, mikä varmistaa parhaan mahdollisen lämmönsuuntauksen. Laadukkaiden lamppujen ja runkojen ansiosta Tansun-kvartsilämmittimet saavuttavat jopa 96 % energiatehokkuuden. Niiden

Kaasu- ja vastuslämmittimet muuttavat n. 40 % käyttämästään energiasta lämmöksi. Keskipitkän aallonpituuden infrapunalämmittimillä sekä heikkolaatuisilla kvartsilämmittimillä luku on n. 60 %. Tansunin kaltaisilla laadukkailla kvartsilämmittimillä päästään jopa 96 % energiatehokkuuteen.käyttökustannukset ovat noin 2–3,2 snt/h/m².

Tansun-lämmittimet on helppo asentaa ja ne ovat huoltovapaita. Ne alkavat lämmittää kohdetta välittömästi.

Kvartsilämmitin, kuinka se toimii

Kvartsilämmitys on termi, joka tulee usein esiin, kun puhutaan lämmitystyypeistä. Se on lause, joka Tansunissa luotiin monta vuotta sitten, mutta josta on nyt tullut synonyymi infrapunalämmitykseen.

Mitä kvartsilämmitys on?

Kvartsilämmitys on eräänlainen säteilylämmitys, jota kutsutaan yleisesti lyhytaaltoiseksi infrapunalämmitykseksi.

Säteilylämmitys käyttää infrapuna-aaltoja lämmittääkseen suoraan esineiden pintoja. Kaikki esineet lähettävät ja absorboivat infrapunalämpöä, joka on osa sähkömagneettista spektriä, jonka taajuus on näkyvän valon alapuolella. Kuumemmat esineet säteilevät enemmän tätä lämpöä. Tämä on useimpien kvartsilämmittimien tekniikan perusta.

Tämä lämmitysmuoto toimii samalla tavalla kuin aurinko, kulkee yhdensuuntaisissa linjoissa ja pystyy jopa kulkemaan avaruuden tyhjiön läpi. Tästä syystä tuuli ei vaikuta kvartsilämmitykseen, vaan se pystyy lämmittämään suoraan ihmisiä ja esineitä. Nämä lämmittimet soveltuvat sekä ulko- että sisälämmitykseen ja ovat lämpövoimakkuutensa ansiosta erittäin tehokkaita myös tilan lämmitykseen.

Miten kvartsilämmittimet toimivat?

Kvartsilämmitin on yleinen infrapunalämmittimen tyyppi, ja lämmön luominen ja myöhempi vapautuminen lämmittimestä tapahtuu kvartsiputkeen suljetun lämmityselementin avulla. Lämmityselementti tuottaa lämpöä tarvittavalla aallonpituudella luodakseen sopivan intensiteettitason tietyn tarvittavan materiaalin lämmittämiseksi. Putken tarkoitus on suojata lämmityselementtiä ja myös estää konvektiolämmön karkaaminen.